Lämpötilasäädelty elintarvikelogistiikka

Veine-palvelut tarjoavat keskusliikkeille ja teollisuudelle lämpötilasäädellyn kuljetuksen ja varastoinnin.

Jätä yhteydenottopyyntö

Elintarvikkeiden kuljetus ja varastointi ovat tarkkaan säädeltyä. Lämpötilasäädellyt tilat takaavat turvallisen kuljetuksen. Veinen runkokuljetukset tarjoavat keskusliikkeille ja teollisuudelle elintarvikkeiden kuljetuspalveluita. Kuljetuksia ja tavaravirtaa ohjaa sähköinen tiedonhallintajärjestelmä. Kuljetuskalustomme autot on varustettu ajoneuvopäätteillä, GPS-seurantalaitteilla sekä automaattisella rahdin lämmönseurantajärjestelmällä.

Lämpötilasäädellyissä varastopalveluissa käytössä ovat tarpeesi mukaan pakaste- tai lämminvarastotilat asiakkaan tarpeen mukaan. Pystymme myös pakastamaan tuoretuotteita asiakkaan puolesta. Varastotilamme toimivat myös tavaran ensisaapumispaikkana, ja meiltä löytyvät myös kattavat vientiluvat.

VeiStore -asiakasliittymällä lämpötilasäädellyt varastoasiakkaamme pääsevät tilaamaan suoraan järjestelmästä, joka näyttää kaikki varastot yhtenä kokonaisuutena. Järjestelmä helpottaa kokonaistilanteen hahmottamista ja tilausten sekä toimituspyyntöjen lisäksi inventoinnit helpottuvat.